Suport për blerje !
Ofertë!

444154 – Aspirator Elektrik VCE44 L / 1400W / depozita 42 Lt

Çmimi origjinal qe: 108,160 L.Çmimi i tanishëm është: 84,500 L.

-22%

Aspirator Elektrik VCE44 L / 1400W / depozita 42 Lt

444154 - Aspirator Elektrik VCE44 L / 1400W / depozita 42 Lt 108,160 L Çmimi origjinal qe: 108,160 L.84,500 LÇmimi i tanishëm është: 84,500 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Aspirator Elektrik VCE44 L / 1400W / depozita 42 Lt