Suport për blerje !
Ofertë!

443466 – Leter uji e zeze 230 x 280 mm P600 ( 100 cope )

Çmimi origjinal qe: 70 L.Çmimi i tanishëm është: 55 L.

-21%

443466 – Leter uji e zeze 230 x 280 mm P600 ( 100 cope )

443466 - Leter uji e zeze 230 x 280 mm P600 ( 100 cope ) 70 L Çmimi origjinal qe: 70 L.55 LÇmimi i tanishëm është: 55 L.
Brand:EGESAN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

443466 – Leter uji e zeze

230 x 280 mm

P600 ( 100 cope )