Suport për blerje !

44080400 – Kanaline pa ngjitje 80×40 ( 2m ) 18 cope

950 L

Kanaline pa ngjitje 80×40 ( 2m ) 18 cope

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
44080400 - Kanaline pa ngjitje 80x40 ( 2m ) 18 cope 950 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kanaline pa ngjitje 80×40 ( 2m ) 18 cope