Suport për blerje !

44060601 – Kanalinë 60×60 me Ngjitje ( 2m ) 20 cope

950 L

Kanalinë 60×60 me Ngjitje ( 2m ) 20 cope

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
44060601 - Kanalinë 60x60 me Ngjitje ( 2m ) 20 cope 950 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kanalinë 60×60 me Ngjitje ( 2m ) 20 cope