Suport për blerje !

44060600 – Kanaline pa ngjitje 60×60 ( 2m ) 20 cope

760 L

Kanaline pa ngjitje 60×60 ( 2m ) 20 cope

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
44060600 - Kanaline pa ngjitje 60x60 ( 2m ) 20 cope 760 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kanaline pa ngjitje 60×60 ( 2m ) 20 cope