Suport për blerje !

44050500 – Kanaline pa ngjitje 50×50 ( 2m ) 24 cope

1,000 L

Kanaline pa ngjitje 50×50 ( 2m ) 24 cope

44050500 - Kanaline pa ngjitje 50x50 ( 2m ) 24 cope 1,000 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kanaline pa ngjitje 50×50 ( 2m ) 24 cope