Suport për blerje !

44040161 – Kanalinë 40×16 me Ngjitje ( 2m ) 42 cope

380 L

Kanalinë 40×16 me Ngjitje ( 2m ) 42 cope

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
44040161 - Kanalinë 40x16 me Ngjitje ( 2m ) 42 cope 380 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kanalinë 40×16 me Ngjitje ( 2m ) 42 cope