Suport për blerje !

44030201 – Kanalinë 30×20 me Ngjitje ( 2m ) 50 cope

420 L

Kanalinë 30×20 me Ngjitje ( 2m ) 50 cope

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
44030201 - Kanalinë 30x20 me Ngjitje ( 2m ) 50 cope 420 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kanalinë 30×20 me Ngjitje ( 2m ) 50 cope