Suport për blerje !

44025251 – Kanalinë 25×25 me Ngjitje ( 2m ) 48 cope

270 L

Kanalinë 25×25 me Ngjitje ( 2m ) 48 cope

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
44025251 - Kanalinë 25x25 me Ngjitje ( 2m ) 48 cope 270 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kanalinë 25×25 me Ngjitje ( 2m ) 48 cope