Suport për blerje !
Ofertë!

42.585.61 – Perzjerese kolli me 2 shufra TE-MX 1600-2 CE Twin 1600 W

Çmimi origjinal qe: 28,010 L.Çmimi i tanishëm është: 20,900 L.

-25%

Perzjerese kolli me 2 shufra TE-MX 1600-2 CE Twin 1600 W

42.585.61 - Perzjerese kolli me 2 shufra TE-MX 1600-2 CE Twin 1600 W 28,010 L Çmimi origjinal qe: 28,010 L.20,900 LÇmimi i tanishëm është: 20,900 L.
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Perzjerese kolli me 2 shufra TE-MX 1600-2 CE Twin 1600 W