Suport për blerje !
Ofertë!

40811160 – Koke kriketi e gjate me 12 faqe 1/2″ 16 mm

Çmimi origjinal qe: 2,090 L.Çmimi i tanishëm është: 1,790 L.

-14%

Koke kriketi e gjate me 12 faqe 1/2″ 16 mm

40811160 - Koke kriketi e gjate me 12 faqe 1/2" 16 mm 2,090 L Çmimi origjinal qe: 2,090 L.1,790 LÇmimi i tanishëm është: 1,790 L.
Brand:MATADOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Koke kriketi e gjate me 12 faqe 1/2″ 16 mm