Suport për blerje !
Ofertë!

4081-20 – Thike per PowerMax 36 E

Çmimi origjinal qe: 3,530 L.Çmimi i tanishëm është: 2,990 L.

-15%

Thike per PowerMax 36 E

4081-20 - Thike per PowerMax 36 E 3,530 L Çmimi origjinal qe: 3,530 L.2,990 LÇmimi i tanishëm është: 2,990 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Thike per PowerMax 36 E