Suport për blerje !
Ofertë!

4057-20 – Cante magazinimi per korreseve Robotike Sileno

Çmimi origjinal qe: 10,310 L.Çmimi i tanishëm është: 8,590 L.

-17%

4057-20 – Cante magazinimi per korreseve Robotike Sileno

4057-20 - Cante magazinimi per korreseve Robotike Sileno 10,310 L Çmimi origjinal qe: 10,310 L.8,590 LÇmimi i tanishëm është: 8,590 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

4057-20 – Cante magazinimi per korreseve Robotike Sileno