Suport për blerje !
Ofertë!

373680 – Poliatrice elektrike PE 14-2 150 -1400W / tampon 150 mm 2600 rpm/min

Çmimi origjinal qe: 62,870 L.Çmimi i tanishëm është: 49,900 L.

-21%

Poliatrice elektrike PE 14-2 150 -1400W / tampon 150 mm 2600 rpm/min

373680 - Poliatrice elektrike PE 14-2 150 -1400W / tampon 150 mm 2600 rpm/min 62,870 L Çmimi origjinal qe: 62,870 L.49,900 LÇmimi i tanishëm është: 49,900 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Poliatrice elektrike PE 14-2 150 -1400W / tampon 150 mm 2600 rpm/min