Suport për blerje !
Ofertë!

3542 – Bllokues Hidraulik 50 ml (Paketimi 12 cope)

Çmimi origjinal qe: 1,030 L.Çmimi i tanishëm është: 690 L.

-33%

Bllokues Hidraulik 50 ml (Paketimi 12 cope)

3542 - Bllokues Hidraulik 50 ml (Paketimi 12 cope) 1,030 L Çmimi origjinal qe: 1,030 L.690 LÇmimi i tanishëm është: 690 L.
Brand:SELSIL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Bllokues Hidraulik 50 ml (Paketimi 12 cope)