Suport për blerje !

34.132.30 – Korrese bari me bateri GE-CM 36/36 Li Set, 2 bateri 36V / 4.0 Ah, gjeresi prerje 36 cm, 6 nivele , koshi 40 L

39,900 L

34.132.30 – Korrese bari me bateri GE-CM 36/36 Li Set, 2 bateri 36V / 4.0 Ah, gjeresi prerje 36 cm, 6 nivele , koshi 40 L

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
34.132.30 - Korrese bari me bateri GE-CM 36/36 Li Set, 2 bateri 36V / 4.0 Ah, gjeresi prerje 36 cm, 6 nivele , koshi 40 L 39,900 L
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

34.132.30 – Korrese bari me bateri GE-CM 36/36 Li Set, 2 bateri 36V / 4.0 Ah, gjeresi prerje 36 cm, 6 nivele , koshi 40 L