Suport për blerje !
Ofertë!

34.048.70 – Korrese bari me benzine me rrota aktive GC-PM 51/3 S HW-E 51cm, 2.7Kw, 70L, ndezje me celes

37,500 L

-36%

34.048.70 – Korrese bari me benzine me rrota aktive GC-PM 51/3 S HW-E 51cm, 2.7Kw, 70L, ndezje me celes

34.048.70 - Korrese bari me benzine me rrota aktive GC-PM 51/3 S HW-E 51cm, 2.7Kw, 70L, ndezje me celes 59,000 L 37,500 L
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

34.048.70 – Korrese bari me benzine me rrota aktive GC-PM 51/3 S HW-E 51cm, 2.7Kw, 70L, ndezje me celes