Suport për blerje !
Ofertë!

331040 – Disk Diamanti per pllaka porcelani DT 900 FP Ø 125x 1,4×22,23×10 mm

Çmimi origjinal qe: 4,410 L.Çmimi i tanishëm është: 4,200 L.

-5%

Disk Diamanti per pllaka porcelani DT 900 FP Ø 125x 1,4×22,23×10 mm

331040 - Disk Diamanti per pllaka porcelani DT 900 FP Ø 125x 1,4x22,23x10 mm 4,410 L Çmimi origjinal qe: 4,410 L.4,200 LÇmimi i tanishëm është: 4,200 L.
Brand:KLINGSPOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Disk Diamanti per pllaka porcelani DT 900 FP Ø 125x 1,4×22,23×10 mm