Suport për blerje !
Ofertë!

3165 – Set me 5-cop lame sharre vertikale 132 x 110 x 1.5 mm per dru dhe melamine Profi Line

Çmimi origjinal qe: 1,250 L.Çmimi i tanishëm është: 890 L.

-29%

Set me 5-cop lame sharre vertikale 132 x 110 x 1.5 mm per dru dhe melamine Profi Line

3165 - Set me 5-cop lame sharre vertikale 132 x 110 x 1.5 mm per dru dhe melamine Profi Line 1,250 L Çmimi origjinal qe: 1,250 L.890 LÇmimi i tanishëm është: 890 L.
Brand:MPS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 5-cop lame sharre vertikale 132 x 110 x 1.5 mm per dru dhe melamine Profi Line