Suport për blerje !
Ofertë!

3150-F – Set me 5-cop lame sharre vertikale 132 x 110 x 2.5 mm per metal dhe dru Profi Top Line

Çmimi origjinal qe: 1,950 L.Çmimi i tanishëm është: 1,490 L.

-24%

Set me 5-cop lame sharre vertikale 132 x 110 x 2.5 mm per metal dhe dru Profi Top Line

3150-F - Set me 5-cop lame sharre vertikale 132 x 110 x 2.5 mm per metal dhe dru Profi Top Line 1,950 L Çmimi origjinal qe: 1,950 L.1,490 LÇmimi i tanishëm është: 1,490 L.
Brand:MPS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 5-cop lame sharre vertikale 132 x 110 x 2.5 mm per metal dhe dru Profi Top Line