Suport për blerje !
Ofertë!

2M-GA32 – Kapese ajri per gozhdet pa koka deri 32 mm

Çmimi origjinal qe: 41,250 L.Çmimi i tanishëm është: 37,500 L.

-9%

Kapese ajri per gozhdet pa koka deri 32 mm

2M-GA32 - Kapese ajri per gozhdet pa koka deri 32 mm 41,250 L Çmimi origjinal qe: 41,250 L.37,500 LÇmimi i tanishëm është: 37,500 L.
Brand:PREBENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kapese ajri per gozhdet pa koka deri 32 mm