Suport për blerje !

2970 – Sharre dore e drejte S-240-H me mbrojtese 240 mm

2,990 L

Sharre dore e drejte S-240-H me mbrojtese 240 mm

Sharrë e drejtë me këllëf
Prerja maksimale: 70 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
2970 - Sharre dore e drejte S-240-H me mbrojtese 240 mm 2,990 L
Brand:KAMIKAZE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sharre dore e drejte S-240-H me mbrojtese 240 mm

KM2977- Sharrë e drejtë me këllëf
Sharrë e drejtë me këllëf
Prerja maksimale: 70 mm
Tehe të kromuara
Dhëmbët për prerje të rregullt
Gjatësia e tehut: 240 mm
Dhëmbët e kalitur
Dorezë plastike ergonomike
Copë për paketë: 12