Suport për blerje !

294380068/ST1 – Korrese bari elektrike STIGA COMBI 40 E, 1600 W, koshi 40 L, gjeresi prerje : 38 cm

23,900 L

294380068/ST1 – Korrese bari elektrike STIGA COMBI 40 E, 1600 W, koshi 40 L, gjeresi prerje : 38 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
294380068/ST1 - Korrese bari elektrike STIGA COMBI 40 E, 1600 W, koshi 40 L, gjeresi prerje : 38 cm 23,900 L
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

294380068/ST1 – Korrese bari elektrike STIGA COMBI 40 E, 1600 W, koshi 40 L, gjeresi prerje : 38 cm