Suport për blerje !
Ofertë!

277710048/ST2 – Krasitese me bateri /48 V/ Shpata 25 cm, vetem trup

Çmimi origjinal qe: 42,460 L.Çmimi i tanishëm është: 29,900 L.

-30%

277710048/ST2 – Krasitese me bateri /48 V/ Shpata 25 cm, vetem trup

277710048/ST2 - Krasitese me bateri /48 V/ Shpata 25 cm, vetem trup 42,460 L Çmimi origjinal qe: 42,460 L.29,900 LÇmimi i tanishëm është: 29,900 L.
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

277710048/ST2 – Krasitese me bateri /48 V/ Shpata 25 cm, vetem trup