Suport për blerje !
Ofertë!

22099/K15 – Koke kriketi ajri e gjate me 6 faqe 1/2 ” , 15 mm

Çmimi origjinal qe: 1,010 L.Çmimi i tanishëm është: 850 L.

-16%

Koke kriketi ajri e gjate me 6 faqe 1/2 ” , 15 mm

22099/K15 - Koke kriketi ajri e gjate me 6 faqe 1/2 " , 15 mm 1,010 L Çmimi origjinal qe: 1,010 L.850 LÇmimi i tanishëm është: 850 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Koke kriketi ajri e gjate me 6 faqe 1/2 ” , 15 mm