Suport për blerje !
Ofertë!

22099/14 – Koke kriketi e gjate me 6 faqe, 1/2″, 14 mm

Çmimi origjinal qe: 790 L.Çmimi i tanishëm është: 540 L.

-32%

Koke kriketi e gjate me 6 faqe, 1/2″, 14 mm

22099/14 - Koke kriketi e gjate me 6 faqe, 1/2", 14 mm 790 L Çmimi origjinal qe: 790 L.540 LÇmimi i tanishëm është: 540 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Koke kriketi e gjate me 6 faqe, 1/2″, 14 mm