Suport për blerje !
Ofertë!

21699/10 – Koke kriketi e gjate 3/8 ” me 6 faqe 10 mm

Çmimi origjinal qe: 370 L.Çmimi i tanishëm është: 330 L.

-11%

Koke kriketi e gjate 3/8 ” me 6 faqe 10 mm

21699/10 - Koke kriketi e gjate 3/8 " me 6 faqe 10 mm 370 L Çmimi origjinal qe: 370 L.330 LÇmimi i tanishëm është: 330 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Koke kriketi e gjate 3/8 ” me 6 faqe 10 mm