Suport për blerje !

2136/30 – Celes fiso-stel i kromuar 30 mm

1,750 L

Celes fiso-stel i kromuar 30 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
2136/30 - Celes fiso-stel i kromuar 30 mm 1,750 L
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Celes fiso-stel i kromuar 30 mm