Suport për blerje !
Ofertë!

20LPX050E – Zinxhir i gatshem me kend 0.325 1.3 mm – 25 Dh

Çmimi origjinal qe: 2,840 L.Çmimi i tanishëm është: 2,200 L.

-23%

Zinxhir i gatshem me kend 0.325 1.3 mm – 25 Dh

20LPX050E - Zinxhir i gatshem me kend 0.325 1.3 mm - 25 Dh 2,840 L Çmimi origjinal qe: 2,840 L.2,200 LÇmimi i tanishëm është: 2,200 L.
Brand:OREGON

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zinxhir i gatshem me kend 0.325 1.3 mm – 25 Dh