Suport për blerje !

20862 – Grup Iavazhi HRK15.20/ 200 bar 15l/min 7.5 HP, pa aksesore me motorr dhe bypass

100,500 L

Grup Iavazhi HRK15.20/ 200 bar 15l/min 7.5 HP, pa aksesore me motorr dhe bypass

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
20862 - Grup Iavazhi HRK15.20/ 200 bar 15l/min 7.5 HP, pa aksesore me motorr dhe bypass 100,500 L

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Grup Iavazhi HRK15.20/ 200 bar 15l/min 7.5 HP, pa aksesore me motorr dhe bypass