Suport për blerje !
Ofertë!

2065-20 – Vadites me bazament Tango / 310 m²

Çmimi origjinal qe: 5,750 L.Çmimi i tanishëm është: 3,990 L.

-31%

Vadites me bazament Tango / 310 m²

2065-20 - Vadites me bazament Tango / 310 m² 5,750 L Çmimi origjinal qe: 5,750 L.3,990 LÇmimi i tanishëm është: 3,990 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vadites me bazament Tango / 310 m²