Suport për blerje !
Ofertë!

18298-20 – Set Pistolete Vaditje me rakorderi

Çmimi origjinal qe: 6,440 L.Çmimi i tanishëm është: 5,500 L.

-15%

Set Pistolete Vaditje me rakorderi

18298-20 - Set Pistolete Vaditje me rakorderi 6,440 L Çmimi origjinal qe: 6,440 L.5,500 LÇmimi i tanishëm është: 5,500 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set Pistolete Vaditje me rakorderi