Suport për blerje !
Ofertë!

1748-20 – Pompe zhytese me bateri per ujra te paster 2000/2 Li-18

Çmimi origjinal qe: 14,260 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-31%

Pompe zhytese me bateri per ujra te paster 2000/2 Li-18

1748-20 - Pompe zhytese me bateri per ujra te paster 2000/2 Li-18 14,260 L Çmimi origjinal qe: 14,260 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe zhytese me bateri per ujra te paster 2000/2 Li-18
Fleksibël dhe e fuqishme – pompë me bateri për përdorim në kopsht dhe jashtë
Duke përdorur pompën zhytëse të ujit të pastër GARDENA 2000/2 Li-18,
uji mund të pompohet në mënyrë fleksibël brenda ose jashtë.
Kudo që uji duhet të vihet në lëvizje dhe kudo që ndodhet lidhja tjetër e energjisë,
pompa është absolutisht fleksibël për të punuar falë baterisë litium.
Kompleti përfshin bateri dhe karikues.
Pompa zhytëse universale mundësohet nga një bateri e sistemit GARDENA me 18 V .
Kjo mund të rikarikohet në çdo kohë .
është e mundur të transportoni deri në 860 litra me një karikim baterie.
Kjo pompë është gjithashtu e përshtatshme për aplikime më të vogla për ujitje,
p.sh. me ujë të përdorur nga një pishinë.

Kapaciteti Max
2000 l/h
Presioni Max
2.0 bar
Gjatesia e dergimit.
20 m