Suport për blerje !
Ofertë!

1740PRO – Kit profesional havi kallaji 200 Wat

Çmimi origjinal qe: 9,830 L.Çmimi i tanishëm është: 7,500 L.

-24%

Kit profesional havi kallaji 200 Wat

1740PRO - Kit profesional havi kallaji 200 Wat 9,830 L Çmimi origjinal qe: 9,830 L.7,500 LÇmimi i tanishëm është: 7,500 L.
Brand:KEMPER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kit profesional havi kallaji 200 Wat