Suport për blerje !

14770-20 – Krasitese degesh me bateri 18V/2.5 Ah TCS 20 me bisht teleskopik dhe shine 20 cm

25,500 L

Krasitese degesh

me bateri

18V/2.5 Ah

TCS 20

me bisht teleskopik

dhe shine 20 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
14770-20 - Krasitese degesh me bateri 18V/2.5 Ah TCS 20 me bisht teleskopik dhe shine 20 cm 25,500 L
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krasitese degesh me bateri

GARDENA TCS 20/18V P4A

Përshkrim

Në majat e pemëve pa hkallë, dhe duke prerë deget pa u përkulur
Edhe me një shkallë, ju shpesh keni pak ose aspak akses në degët lart në majat e pemëve. Por krasitja është gjithashtu e nevojshme në lartësi të larta. Tani nuk ka fare nevojë të ngjiteni: Me krasitjen teleskopike të baterisë GARDENA TCS 20/18V P4A, mund të punoni nga toka me një bazë të fortë.

Për shkak se sharra teleskopike peshon vetëm 3,1 kilogramë pa bateri, është e lehtë të punohet me të. Është i dobishëm, kompakt dhe pret me saktësi. Me gjatësinë e tehut prej 20 centimetrash dhe dorezën teleskopike, ju mund të arrini degët në lartësi deri në katër metra – pa pasur nevojë të ngjiteni ose të rrezikoni veten në një shkallë të lëkundur.

Falë një treguesi LED direkt në dorezë, ju jeni gjithmonë të vetëdijshëm për nivelin aktual të karikimit. Ky mjet është i pajtueshëm me të gjitha bateritë 18 V nga POWER FOR ALL ALLIANCE. Në varësi të baterisë së përdorur, krasitja mund të arrijë një kohë funksionimi të baterisë deri në 120 minuta ose të presë deri në 480 degë me diametër 50 milimetra.

Koka e ngushtë prerëse është praktike në dy mënyra: nëse e anoni, mund të arrini pika të ngushta në majat e pemëve. Dhe gjithashtu mund të copëtoni degët e shtrira në tokë pa pasur nevojë të gjunjëzoheni ose të përkuleni. Në këtë mënyrë, ju mund t’i vendosni prerjet në një format të përshtatshëm dhe t’i hidhni ato lehtësisht.

Mbështetja prerëse në majë të tehut prerës ju lejon të mbani sharrën teleskopike në një pozicion të qëndrueshëm. Mund ta përdorni gjithashtu për të tërhequr degë që tashmë janë prerë nga pema, nëse ato nuk bien në tokë vetë. Dhe, së fundi, por jo më pak e rëndësishme, ai mbron zinxhirin kur pret afër pengesave.

Nëse dëshironi të transportoni ose ruani krasitjen, mund ta ndani në dy pjesë – lehtësisht dhe pa mjete.

GARDENA Battery Telescopic Pruner TCS 20/18V P4A solo furnizohet pa bateri dhe karikues. Ju mund të përdorni çdo sistem baterie 18 V nga POWER FOR ALL ALLIANCE. Këto bateri mund të përdoren për pajisje të shumta rreth shtëpisë dhe kopshtit. Kështu që ju kurseni para dhe mbeteni fleksibël! Do të preferonit ta blinit produktin me baterinë dhe karikuesin e përfshirë? Nuk është problem – atëherë grupi gati për përdorim është i duhuri për ju. Pasioni i mundësuar nga GARDENA – Pajisje kopshti me bateri që ju japin lirinë për të krijuar.
Specifikimet teknike
Neni nr 14770-55
EAN-Kodi: 4078500054317
Specifikimet
Lloji i baterisë Li-Ion
Gjatësia e shufrës 20 cm