Suport për blerje !
Ofertë!

1429662 – Ngjites universal Moment Transparent 50ml

Çmimi origjinal qe: 420 L.Çmimi i tanishëm është: 290 L.

-31%

Ngjites universal Moment Transparent 50ml

1429662 - Ngjites universal Moment Transparent 50ml 420 L Çmimi origjinal qe: 420 L.290 LÇmimi i tanishëm është: 290 L.
Brand:HENKEL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Ngjites universal Moment Transparent 50ml