Suport për blerje !
Ofertë!

1388 – Stativ me magnet per komperator

Çmimi origjinal qe: 4,630 L.Çmimi i tanishëm është: 3,990 L.

-14%

Stativ me magnet per komperator

1388 - Stativ me magnet per komperator 4,630 L Çmimi origjinal qe: 4,630 L.3,990 LÇmimi i tanishëm është: 3,990 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Stativ me magnet per komperator