Suport për blerje !

13692 – Lavazh MOD 391 TSS 1800W, 135 bar

21,500 L

Lavazh MOD 391 TSS 1800W, 135 bar

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
13692 - Lavazh MOD 391 TSS 1800W, 135 bar 21,500 L

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Lavazh MOD 391 TSS 1800W, 135 bar