Suport për blerje !

127568 – Korrese Bari me benzine me rrota aktive motor Honda 5239 SP-H / 3.2 kW 51 cm

72,500 L

Korrese Bari me benzine me rrota aktive motor Honda 5239 SP-H / 3.2 kW 51 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
127568 - Korrese Bari me benzine me rrota aktive motor Honda 5239 SP-H / 3.2 kW 51 cm 72,500 L
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese Bari me benzine me rrota aktive motor Honda 5239 SP-H / 3.2 kW 51 cm