Suport për blerje !

127220 – Korrese Bari me benzine me rrota aktive 5235 SP-B / 2kW, 46 cm motor B&S (4 NE 1 Funksione)

57,900 L

Korrese Bari me benzine me rrota aktive 5235 SP-B / 2kW, 46 cm motor B&S (4 NE 1 Funksione)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
127220 - Korrese Bari me benzine me rrota aktive 5235 SP-B / 2kW, 46 cm motor B&S (4 NE 1 Funksione) 57,900 L
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese Bari me benzine me rrota aktive 5235 SP-B / 2kW, 46 cm motor B&S (4 NE 1 Funksione)