Suport për blerje !
Ofertë!

12100-20 – Gershere bari me bisht te gjate dhe doreze ergonomike

Çmimi origjinal qe: 6,340 L.Çmimi i tanishëm është: 4,990 L.

-21%

Gershere bari me bisht te gjate dhe doreze ergonomike

12100-20 - Gershere bari me bisht te gjate dhe doreze ergonomike 6,340 L Çmimi origjinal qe: 6,340 L.4,990 LÇmimi i tanishëm është: 4,990 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gershere bari me bisht te gjate dhe doreze ergonomike