Suport për blerje !

119950 – Korrese bari robotike ROBOLINHO 500 E, me bateri 20 V / 2.5 Ah, sip deri ne 500 m² niveli I ngjitjes

109,000 L

Korrese bari robotike ROBOLINHO 500 E, me bateri 20 V / 2.5 Ah, sip deri ne 500 m² niveli I ngjitjes

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
119950 - Korrese bari robotike ROBOLINHO 500 E, me bateri 20 V / 2.5 Ah, sip deri ne 500 m² niveli I ngjitjes 109,000 L
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese bari robotike ROBOLINHO 500 E, me bateri 20 V / 2.5 Ah, sip deri ne 500 m² niveli I ngjitjes