Suport për blerje !

119934 – Korrese bari me bateri dhe rrota aktive 46.0 LI SP MOWEO (perfshire bateri 5.0 Ah + karikues)

77,000 L

Korrese bari me bateri dhe rrota aktive 46.0 LI SP MOWEO (perfshire bateri 5.0 Ah + karikues)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
119934 - Korrese bari me bateri dhe rrota aktive 46.0 LI SP MOWEO (perfshire bateri 5.0 Ah + karikues) 77,000 L
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese bari me bateri dhe rrota aktive 46.0 LI SP MOWEO (perfshire bateri 5.0 Ah + karikues)