Suport për blerje !

119766 – Korrese Bari me benzine me rrota aktive Classic Edition 4.66 SP-A / 2.0 KW 46 cm

39,500 L

Korrese Bari me benzine me rrota aktive Classic Edition 4.66 SP-A / 2.0 KW 46 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
119766 - Korrese Bari me benzine me rrota aktive Classic Edition 4.66 SP-A / 2.0 KW 46 cm 39,500 L
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese Bari me benzine me rrota aktive Classic Edition 4.66 SP-A / 2.0 KW 46 cm