Suport për blerje !
Ofertë!

113758 – Motokose me benzine BC 330 B / 33 cm me fije dhe disk

Çmimi origjinal qe: 33,430 L.Çmimi i tanishëm është: 22,900 L.

-31%

Motokose me benzine BC 330 B / 33 cm me fije dhe disk

113758 - Motokose me benzine BC 330 B / 33 cm me fije dhe disk 33,430 L Çmimi origjinal qe: 33,430 L.22,900 LÇmimi i tanishëm është: 22,900 L.
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motokose me benzine BC 330 B / 33 cm me fije dhe disk