Suport për blerje !

113280 – Bateri LI ENERGY FLEX – 144 WH, 40 V / 4.0 Ah

21,500 L

Bateri LI ENERGY FLEX – 144 WH, 40 V / 4.0 Ah

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
113280 - Bateri LI ENERGY FLEX - 144 WH, 40 V / 4.0 Ah 21,500 L
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Bateri LI ENERGY FLEX – 144 WH, 40 V / 4.0 Ah