Suport për blerje !

112825 – Pompe zhytese per ujra te ndotur DRAIN 1000 Comfort 650 W 10000 l/h

12,500 L

Pompe zhytese per ujra te ndotur DRAIN 1000 Comfort 650 W 10000 l/h

112825 - Pompe zhytese per ujra te ndotur DRAIN 1000 Comfort 650 W 10000 l/h 12,500 L
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe zhytese per ujra te ndotur DRAIN 1000 Comfort 650 W 10000 l/h