Suport për blerje !

112730 – Kosh per Korrese Bari mekanike SOFT TOUCH 2.8 HM CLASSIC

4,500 L

Kosh per Korrese Bari mekanike SOFT TOUCH 2.8 HM CLASSIC

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
112730 - Kosh per Korrese Bari mekanike SOFT TOUCH 2.8 HM CLASSIC 4,500 L
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kosh per Korrese Bari mekanike SOFT TOUCH 2.8 HM CLASSIC