Suport për blerje !

101.007.025.700 – Hidroizolues HYPERDESMO-CLASSIC I bardhe (25 KG)

16,500 L

Hidroizolues HYPERDESMO-CLASSIC I bardhe (25 KG)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
101.007.025.700 - Hidroizolues HYPERDESMO-CLASSIC I bardhe (25 KG) 16,500 L
Brand:ALCHIMICA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Hidroizolues HYPERDESMO-CLASSIC I bardhe (25 KG)