Suport për blerje !
Ofertë!

1.628-313.0 – Aspirator për te thatë dhe të lagësht WD 6 P V-25/8/22/T

Çmimi origjinal qe: 29,010 L.Çmimi i tanishëm është: 25,900 L.

-11%

1.628-313.0 – Aspirator WD 6 P V – 25 / 8 / 22 / T”

Fshesë me korrent për pastrim në të lagësht dhe të thatë WD 6 P V-25/8/22/T, e cila përmban një prizë elektrike për veglat elektrike, një enë plastike 25 litra dhe filtër të sheshtë dhe është jashtëzakonisht efikas në energji dhe ofron fuqi thithjeje ultra të lartë .

1.628-313.0 - Aspirator për te thatë dhe të lagësht WD 6 P V-25/8/22/T 29,010 L Çmimi origjinal qe: 29,010 L.25,900 LÇmimi i tanishëm është: 25,900 L.
Brand:KARCHER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

1.628-313.0 – Aspirator WD 6 P V – 25 / 8 / 22 / T”

Pastrim i klasit të lartë: WD 6 P V-25/8/22/T garanton rezultate perfekte me një konsum energjie prej vetëm 1300 watts – në të gjitha llojet e papastërtive, qofshin ato të thata apo të lagura, të imta apo të trashë. Aspiratori vjen me një enë plastike 25 litrash të fortë, rezistente ndaj goditjeve, një kordon 8 metra, një zorrë thithëse 2,2 metra me dorezë, tuba çeliku inox, një filtër të rrafshët të palosur dhe një qese filtri me qeth.

Papastërtia që rezulton hiqet menjëherë me thithje. Çelësi rrotullues i lejon përdoruesit të rregullojë fuqinë e thithjes për të përmbushur nevojat e tyre. Papastërtitë e lagura dhe të thata mund të pastrohen pa pasur nevojë për ndryshime shtesë të filtrit falë filtrit të sheshtë të palosur. Filtri mund të hiqet dhe pastrohet brenda pak sekondash pa rënë në kontakt me asnjë papastërti. Përveç kësaj, filtri mund të pastrohet në mënyrë efikase duke shtypur butonin e pastrimit të filtrit, duke rikthyer lehtësisht fuqinë e plotë të thithjes. Tubat dhe gryka e dyshemesë mund të ruhen kur bëni një pushim të shkurtër nga puna. Përfshin një raft magazinimi, ruajtje të kordonit dhe pajisje shtesë, si dhe një dorezë mbajtëse 3 në 1 të patentuar, në formë ergonomike.